Vilniaus paukštyno „Heat & Eat“ produktai – tikras išsigelbėjimas virtuvėje ieškantiems gardžių patiekalų, kurie būtų greitai ir patogiai paruošiami. Siūlome gausų šaldytų vištienos produktų, keptų atvėsintų kepsnelių bei kepamųjų dešrelių pasirinkimą.
Lėtas ruošimas nedidelėje temperatūroje laikomas pranašesniu, kadangi šiuo būdu gaminami produktai išsaugo visus organizmui būtinus mineralus ir vitaminus. Taigi šie produktai – puikus pasirinkimas ieškantiems sveikesnio pasirinkimo. Lėtai virti vištienos produktų privalumas – universalus ir greitas paruošimas. Galima ruošti trimis būdais: virti, kepti orkaitėje arba ant grilio. Vištiena pateikiama specialiame virimui ir kepimui skirtame maišelyje ir galima rinktis, ar tiesiai dėti į puodą ar orkaitę su maišeliu, ar iš jo išimti. Mėgstantys apskrudusią mėsą, gali ją kepti ant grilio ar iki 190°C įkaitintoje orkaitėje. Reikia tik išimti iš specialaus maišelio, į kurį supakuota mėsa. Kas nemėgsta – gali virti puode ar dėti į orkaitę, neišėmus iš maišelio. Bet kuriuo atveju – paruošimui užtenka vos dešimties minučių.
Turbūt nėra žmogaus, kuris atsisakytų šilto, ką tik grilyje iškepto dešrainio – su tokia virtuvės klasika siūlome pradėti grilio sezoną, jei to padaryti dar nespėjote. Už lango džiuginant tokiam orui pasiteisinimų nebeturite!
Jums tereikės dešrainiams skirtų bandelių, Vilniaus paukštyno mėgstamo skonio dešrelių, pakeptų grilyje, ir kelių padažų, o greta galite patiekti gaivias „coleslaw“ kopūstų salotas.
Salotoms reikės: 0,5 galvos kopūsto (~300 g), 1 morkos, 1 svogūno, 4 v. š. majonezo, 0,5 v. š. citrinos sulčių, 1 a. š. cukraus, druskos, pipirų. Gaminimo eiga. Pirmiausia kopūstą sutarkuojame labai plonai. Jeigu kopūstas labai kietas, pabarstome druska ir gerai išmaišome rankomis, pamaigydami kopūstus, šitaip jie tikrai suminkštės. Suberiame šiaudeliais sutarkuotą morką, smulkiai supjaustome svogūną. Majonezą išmaišome su citrinos sultimis, cukrumi, druska ir pipirais. Užpilame salotas, viską išmaišome ir paliekame mažiausiai 30 min.
Vilniaus paukštyno „Heat&Eat“ produktų liniją papildėme šaldytais vištienos produktais, kuriuos lengva gaminti – gera dalintis!
Siūlome Vilniaus paukštyno „Heat&Eat“ šaldytus vištienos filė kepsnelius traškioje tešloje, taip pat kepsnelius džiūvėsėliuose, asortimente galima rasti ir traškių vištienos filė kroketų bei aštrių vištienos sparnelių su kukurūzų traškučiais.
Visos pietų idėjos jau atrodo išsemtos, o gaminti tingisi? Kai norisi kažko gardaus ir greito, į pagalbą atskuba Vilniaus paukštyno „Heat&Eat“ atvėsinti kepsneliai.
Greitai paruošiamiems kepsneliams sunkiai atsispirs ir mažieji smaližiai, ir suaugusieji. Ieškokite didžiuosiuose prekybos centruose ir įsitikinkite patys!