Užauginta Lietuvos ūkininkų
Sakote, višta negali skraidyti? O mes sakome kitaip: GALI, kai ji – KITO LYGIO! Vilniaus paukštynas siūlo Jums KITO LYGIO vištieną. Pažadame išskirtinę kokybę ir garantuojame, kad renkatės tai, kas geriausia!
Užauginta Lietuvos ūkininkų
Tiksliai nurodanti kilmės vietovę
Užauginta be antibiotikų
Aukščiausios klasės žaliava
Be stipriklių, dažiklių, GMO
Nacionalinė kokybė Lietuva
Nuolatinė salmonelės kontrolė
Esame pirmasis vištienos gamintojas, tiksliai nurodantis paukščių, iš kurių pagamintas kiekvienas produktas, kilmę. Didžiuojamės mūsų auginamų vištų kilme, kuri yra 100 proc. lietuviška! Esame didžiausias mėsinių viščiukų auginimo ūkis su beveik 400 tūkst. kv. metrų paukštidžių ploto visoje Lietuvoje, apjungiantis ilgaamžes paukštininkystės tradicijas puoselėjančius Lietuvos ūkininkus. Mūsų paukštidės įsikūrusios įvairiose Lietuvos vietovėse, kur atsakingai auginame paukščius, užtikrindami jiems pačias geriausias sąlygas. Pasižvalgykite po žemėlapį ir sužinokite daugiau!
Vystome unikalią gamybos grandinę „nuo lauko iki stalo“, kuri apima tėvinių pulkų auginimą, kiaušinių inkubavimą ir vienadienių viščiukų perinimą, mėsinių viščiukų auginimą produkcijos gamybai. Tai leidžia užtikrinti kiekvieno proceso kontrolę bei atsekamumą ir diegti sprendimus, kurie užtikrintų paukščių sveikatingumą kiekviename auginimo etape.
Mėsiniai viščiukai auginami laisvi ant kraiko, lesinami subalansuotu lesalu ir užtikrinamos kuo geresnės paukščių laikymo sąlygos. Dėl paukščių natūraliai stipresnio imuniteto ir atsakingo auginimo jie išauga sveiki ir jų nereikia gydyti antibiotikais. Vištiena, užauginta be antibiotikų, yra Vilniaus paukštyno ilgamečio darbo ir įdiegtų pažangiausių auginimo technologijų rezultatas!
Kad visą auginimo laiką mėsiniai viščiukai nesirgo ir nebuvo gydyti antibiotikais, žymi ženklas „Užauginta be antibiotikų“, kuris yra sertifikuotas kokybės garantas.
Pasirinkę Vilniaus paukštyno vištieną galite būti garantuoti, kad joje nėra jokių salmonelių serotipų. Produktų kokybę ir saugą užtikriname dviguba kokybės kontrole. Kokybės ir saugos tyrimus atliekame ne tik Lietuvos ir Europos Sąjungos (ES) valstybinėse tyrimų laboratorijose – vykdydami griežtą savikontrolę, papildomai nuosavoje akredituotoje laboratorijoje per metus atliekame daugiau nei 200 tūkst. tyrimų.
Mūsų atliekami tyrimai apima visą gamybos grandinę nuo lauko iki stalo. Tiriami ir lesalo, kuriuo maitinami auginami mėsiniai viščiukai, ir inkubacinių kiaušinių, ir galutinių vištienos produktų mėginiai. Taigi atsakingai tiriame kiekviena žingsnį iki pat produktų patekimo į prekybos vietas ir taip užkertame kelią bet kokiam mikroorganizmui kiekviename produktų gamybos etape. Kad mūsų tyrimų rezultatai yra patikimi, patvirtina ir atliekami palyginamieji tyrimai. Jų metu įvertinama mūsų laboratorijoje atliktų tyrimų kokybė, rezultatus palyginus Lietuvos ir kitų ES šalių laboratorijose.
Siekiame vartotojams pasiūlyti kuo natūralesnius ir sveikesnius gaminius. Todėl Vilniaus paukštyno KITO LYGIO marinuoti bei virti produktai gaminami iš aukščiausios klasės žaliavos, kurios auginime ir gamyboje nenaudojami genetiškai modifikuoti organizmai – GMO. Šių produkto gamyboje taip pat nenaudojami pridėtiniai skonio stiprikliai bei dažikliai. Kuriame naujus skonius ir ruošiame vištieną taip, kad ši natūraliai atskleistų geriausias savo skonio savybes!