Paukštynas | Kito lygio vištiena

ŽIŪRĖTI VIDEO

Sakote, višta negali skraidyti? O mes sakome kitaip: GALI, kai ji – KITO LYGIO! Vilniaus paukštynas siūlo Jums KITO LYGIO vištieną. Pažadame išskirtinę kokybę ir garantuojame, kad renkatės tai, kas geriausia!

Užauginta Lietuvos ūkininkų

Užauginta Lietuvos ūkininkų

Tiksliai nurodanti kilmės vietovę

Tiksliai nurodanti kilmės vietovę

Užauginta be antibiotikų

Užauginta be antibiotikų

Aukščiausios klasės žaliava

Aukščiausios klasės žaliava

Be stipriklių, dažiklių, GMO

Be stipriklių, dažiklių, GMO

Nacionalinė kokybė Lietuva

Nacionalinė kokybė Lietuva

Nuolatinė salmonelės kontrolė

Nuolatinė salmonelės kontrolė

Vilniaus paukštynas – pirmasis vištienos gamintojas, sertifikuotas pagal naują nacionalinės maisto kokybės (NKP) sistemą.

Vilniaus paukštynas – pirmasis vištienos gamintojas, sertifikuotas pagal naują nacionalinės maisto kokybės (NKP) sistemą.

Kad Vilniaus paukštynas yra sėkmingai praėjęs NKP auditus ir turi NKP sertifikatus, žymi ženklas „Nacionalinė kokybė Lietuva“, kurį galite rasti ant produktų pakuočių.„Nacionalinė kokybė Lietuva“ ženklas patvirtina, jog produktų kokybė pranoksta Europos Sąjungos (ES) ir nacionalinių teisės aktų nustatytus šių produktų saugos, gyvūnų gerovės ir sveikatos bei aplinkosaugos reikalavimus ir dėl tam tikrų ūkininkavimo ar gamybos būdų pasižymi ypatingomis savybėmis.

Sužinok vištienos kilmę!

Esame pirmasis vištienos gamintojas, tiksliai nurodantis paukščių, iš kurių pagamintas kiekvienas produktas, kilmę. Didžiuojamės mūsų auginamų vištų kilme, kuri yra 100 proc. lietuviška! Esame didžiausias mėsinių viščiukų auginimo ūkis su beveik 400 tūkst. kv. metrų paukštidžių ploto visoje Lietuvoje, apjungiantis ilgaamžes paukštininkystės tradicijas puoselėjančius Lietuvos ūkininkus. Mūsų paukštidės įsikūrusios įvairiose Lietuvos vietovėse, kur atsakingai auginame paukščius, užtikrindami jiems pačias geriausias sąlygas. Pasižvalgykite po žemėlapį ir sužinokite daugiau!

Rodyti visus
Tiekėjas:
Adresas:

Atsakingai – nuo lauko iki stalo

Vystome unikalią gamybos grandinę „nuo lauko iki stalo“, kuri apima tėvinių pulkų auginimą, kiaušinių inkubavimą ir vienadienių viščiukų perinimą, mėsinių viščiukų auginimą produkcijos gamybai. Tai leidžia užtikrinti kiekvieno proceso kontrolę bei atsekamumą ir diegti sprendimus, kurie užtikrintų paukščių sveikatingumą kiekviename auginimo etape.

Atsakingai – nuo lauko iki stalo

Užauginta be antibiotikų

Mėsiniai viščiukai auginami laisvi ant kraiko, lesinami subalansuotu lesalu ir užtikrinamos kuo geresnės paukščių laikymo sąlygos. Dėl paukščių natūraliai stipresnio imuniteto ir atsakingo auginimo jie išauga sveiki ir jų nereikia gydyti antibiotikais. Vištiena, užauginta be antibiotikų, yra Vilniaus paukštyno ilgamečio darbo ir įdiegtų pažangiausių auginimo technologijų rezultatas!

Kad visą auginimo laiką mėsiniai viščiukai nesirgo ir nebuvo gydyti antibiotikais, žymi ženklas „Užauginta be antibiotikų“, kuris yra sertifikuotas kokybės garantas.

Užauginta be antibiotikų

Nuolatinė salmonelės kontrolė

Pasirinkę Vilniaus paukštyno vištieną galite būti garantuoti, kad joje nėra jokių salmonelių serotipų. Produktų kokybę ir saugą užtikriname dviguba kokybės kontrole. Kokybės ir saugos tyrimus atliekame ne tik Lietuvos ir Europos Sąjungos (ES) valstybinėse tyrimų laboratorijose – vykdydami griežtą savikontrolę, papildomai nuosavoje akredituotoje laboratorijoje per metus atliekame daugiau nei 200 tūkst. tyrimų.

Mūsų atliekami tyrimai apima visą gamybos grandinę nuo lauko iki stalo. Tiriami ir lesalo, kuriuo maitinami auginami mėsiniai viščiukai, ir inkubacinių kiaušinių, ir galutinių vištienos produktų mėginiai. Taigi atsakingai tiriame kiekviena žingsnį iki pat produktų patekimo į prekybos vietas ir taip užkertame kelią bet kokiam mikroorganizmui kiekviename produktų gamybos etape. Kad mūsų tyrimų rezultatai yra patikimi, patvirtina ir atliekami palyginamieji tyrimai. Jų metu įvertinama mūsų laboratorijoje atliktų tyrimų kokybė, rezultatus palyginus Lietuvos ir kitų ES šalių laboratorijose.

Nuolatinė salmonelės kontrolė

Be stipriklių, dažiklių, GMO

Siekiame vartotojams pasiūlyti kuo natūralesnius ir sveikesnius gaminius. Todėl Vilniaus paukštyno KITO LYGIO marinuoti bei virti produktai gaminami iš aukščiausios klasės žaliavos, kurios auginime ir gamyboje nenaudojami genetiškai modifikuoti organizmai – GMO. Šių produkto gamyboje taip pat nenaudojami pridėtiniai skonio stiprikliai bei dažikliai. Kuriame naujus skonius ir ruošiame vištieną taip, kad ši natūraliai atskleistų geriausias savo skonio savybes!

Be stipriklių, dažiklių, GMO
uždaryti
uždaryti

uždaryti

Svetainėje naudojami slapukai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su www.paukstynas.lt slapukų politika.

. Privatumo politika
SUTINKU